tiistai 1. marraskuuta 2011

Viettelypeitto

Heipä hei lapsoset! 
Viime viikonloppuna olin ahkera. Tosin, tälläkin asialla on kaksi puolta - en tehnyt yhtään koulujuttuja, sen sijaan tein......tilkkutäkin. Tärkeiden asioiden ignooraus on taiteen lajeista jaloin, ja sen taidon kyllä osaan. Alotin tämänkin teon jo joskus kesällä, mutta niin on ne leikatut tilkut odottaneet turhaan paperikassin pohjalla. Mutta nyt.
puzzle
Hmm, vaikea palapeli! Pyjamahousut pitää toki olla, ja näin 19-vuotiaalle possukuvioiset ovat juuri sopivat.
  laitto2 rivit

No, kyllähän se äiti vähän tuossa autteli! Ite en ois jaksanut laittaa noita niin tarkasti yhteen. Yhtenä syynä äiti sanoi seuraavaa: "No kun sitten jos siulle tulee joku insinöörimies käymään niin sitten se kattoo niitä saumoja", ja sitten kun kysyin että "ai onks tää joku miestenviettelypeitto vai" niin kuulemma tottakai! On se hienoa, kaikki miehet käy varmasti ihan kuumana ku miulla on just tää peitto täydellisine(yeah right) saumoineen. 
jalat
Täälläpä sitä sitten odotellaan.
No ei se tullut edes valmiiksi, joten saa tuo ihailijoiden jono tuolla oven takana vielä vähän odotella - tilkkutäkistä puuttuu vielä nimittäin takaosa. 
  lahi
Laitan sitten kuvan myöhemmin valmiista peitosta! 


Ps. Malli studiokuvauksiin löytyi, eikä pullaa tarvinnut edes tarjota :D 

// Instead of doing some school assignments, I made a patchwork blanket. My mom said everything in the patchwork needed to be perfect in case some engineer man will watch it - so it's a seduction blanket! But it's not ready yet, so hold your horses all my male readers(hahahahahaha I know I should be a comedienne)!

2 kommenttia:

  1. Upea loiste täkissäsi ja saumat francamente...valitsit kivan aiheen rentoutua välillä opiskeluistasi...tai oikeastaan teit käsityötaidetta...eli olet niitä onnellisia, joilla työ ja harrastus käyvät käsikynkkää...hmmm...luulenpa, et sen oikean ilmestyessä, viettelypeittosi muuntautuu oikein hurjaksi lentäväksi matoksi :D

    VastaaPoista
  2. Zeus: Kiitoksia! No eihän tämä varsinaisesti tulevaa työtä ole, mutta käsillä tekemistä kyllä!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)