tiistai 30. elokuuta 2011

Viimeiset kesätunnelmat

Pakko se on myöntää, vaikka vähän sydäntä vihloo; kesä on ohi. Viikonloppuna se kuitenkin vielä yritti vielä kovasti pitää pintansa, mutta maanantaina satoi jo vettä ja oli ihan ankeaa. Onneksi on kuitenkin ihania kesäkuvia, joita muistella! 

Lauantaina oli ulkoilmaelokuvanäytös kyläkaupalla.

lettu
Kesän viimeiset muurinpohjaletut! Oli pakko satsata :D
herra
Kolme Herra Hakkaraista. Ei se banaani hullummalta maistunut.
viuhahhahtaja
Ja tietenkin itse elokuva, joka näytettiin isolla screenillä kaupan seinästä. Taattua Spede-hauskaa, ilman juonta ja päätä eikä häntääkään, mutta silti, jotain niin randomeita juttuja, ettei niille voi kuin nauraa.

Pakko katsoa lisää mustavalkofilmejä! No, syksyllä on aikaa(I wish)!

kesa11
Serkku E tuli käymään. Ihan noin vain, huvin vuoksi.
kesa9
Otettiin kuvia pellolla asioiden kanssa, jotka eivät sinne yleisesti kuulu. Kuten kottikärryt. Tai tikkaat. Laku tuli katsomaan meitä hulluja, ja laitoimme sen kiipeämään tikkaita. Siis u know, a b c, kissa kävelee, tikapuita pitkin taivaaseen!
kesa9-1
Oishan se muuten tietysti onnistunut jos kissa olisi mennyt ylös eikä alaspäin :D
abckissakävelee
kesa8
Kaupunkilaistyttö E yritti puhua lehmille. Eihän ne mitään kaupunkilaismurretta ymmärtäneet.

Sunnuntaina käytiin siskontytön kymppisynttäreillä. Kuvassa kyseisen sankarin varpaat. Paljaat jalat = kesä!
kesa1
kesa2
Ruokaa oli taas liikaa mutta se oli liian hyvää tuhlattavaksi! Sisko sais tulla miulle henkilökohtaiseksi kokiksi joskus...! :)

Sitten mentiin urheilukentälle. Itsehän juoksin kenttää ympäri joskus 4½ vuotta sitten, ja noin miljoonan kakkupalan jälkeen ei juoksujalka oikein noussut. Ehkä pitäis joskus urheillakin! No, kunhan saan tietää enemmän syksyn urheiluharrastuksista niin vois vaikka jotain oikeasti tehdäkin.
kesa3

kesa4
Kuulan työntöä. Lisäksi oli koko perheen juoksukisat - kaksi kertaa kentän ympäri. En voitanut :D Pitää vakavasti ottaen alkaa treenaamaan tai rapistun ihan silmissä!
kesa6

Leikkikentällä syötiin vielä jätskit(ihan kun ei oltais jo syöty tarpeeks :D) ja riiputtiin.

kesa7
Torstaina alkaa koulu ja sitä ennen on kaikkee tuutorijuttuja ja ulkomaalaisia ja kirjoitustehtäviä ja hääkutsuja! Aaa! Mutta palkinnoksi ostan itselleni pari uutta neuletta, koska koulun alotus ei ole mitään ilman uusia vaatteita. Kalenterinkin löysin jo(Demin kun Suosikki ei näköjään tehnyt tänä vuonna..!) ja kevättakki löytyi ullakolta. Pitää vielä ostaa kaakaojauhetta ja jotain hyvää niin selviytymispakkaus syksyyn alkaa olla koossa!

//The last days of summer. It hurts, but I have to say that the summer is over. But there was a little bit of summer left last weekend! So there was an outdoor-movie with limonade and pancakes, visit at 10-years-old-birthday party with lots of food, sports and fun. Maybe I'm able to say goodbye to autumn now, as soon as I get cocoa powder.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)