perjantai 16. syyskuuta 2011

Kesä syksyn keskellä


   
Samuli Putro - Älä sammu aurinko  
Moi. Tulin vaan ilmottamaan, että vaikka on syksy, niin silti lähipäivinä on ollut vähän niinku kesä. Todisteita tässä. auringonkukka Sisko antoi auringonkukan. Kummasti tuollainen pieni asia piristää tavallista arkea! tomaattikeitto Elämäni ensimmäinen ja paras tomaattikeitto. Uusi lempiruokani löytyi! 


sade
Pokkarikameran laatu nyt on mitä on, mutta kuvitelkaa että tuolla on älyttömästi sateenvarjoja.
Eilen oli myös Lehtiä Ilosaaressa-tapahtuma. Vaikka välillä satoikin, niin tunnelma oli ihana ja vaikka kasvisruoka oli loppu, hoitui sekin nestemäisellä tankkauksella.
samulo
Ihana Samuli Putro ja leijaileva turvamiehen pää.
jukkapoika
Jukka Poika ja täydelliset valokuvaustaitoni. PITÄÄ OLLA VÄHÄN PLÄSKI!
Illalla vielä suunnattiin Nightiin, missä oli yksi parhaimmista coverbändeistä ikinä, Steve 'n' Seagulls! Kun bändi soittaa covereina Michael Jacksonia, Lady Gagaa ja Leevi&The Leavingsiä kansanmusiikkivaikutteilla, ni tää tyttö on myyty.
steveseagulls
No ostin tänään uuden laukun kympillä kun entisestä meni vetoketju rikki. Olishan sen tietenkin voinut korjatakin - ja kyllä mie sen nyt korjaan - mutta ostin nyt kuitenkin kun halvalla sai. Tää nyt on tämmönen opettajalaukku vähän niin kuin.laukku Ja no okei. Kyllä se pitää myöntää että syksy tuli, ja siitä varma merkki on se, että tekee mieli näpertää kaikkea. Tätä harrastusta myös mummoiluksi tai erakoitumiseksi kutsutaan, varsinkaan kun Joensuussa ei ole mitään kunnollista käsityöryhmää! Ja mielellään semmosta missä ei tarvitsisi maksaa siitä että menee paikalle virkkailemaan ja muuten vaan hengaamaan. 

No kuitenkin, kämppiksen siskon esimerkkiä seuraten ostin Taitokeskuksesta matonkudetta ja rupesin virkkaamaan koria! Alku oli vähän hankala kun melkein hukuin matonkuteen määrään ja niihin solmuihin. Saa nähdä mitä tulee lopputulokseksi, kerran on jo pitänyt purkaa kun kahvat vähän lörpsähti kun en osannut tehdä niitä.
nooravirkkaa
Ainahan mie näin taiteellisesti virkkailen lattialla.. Etsikää 2 sydäntä!

 

































//It's autumn but yesterday it was almost like summer because of the sun flower my sister gave me and the music festival which was organized here. It rained almost all the time but I didn't mind, I was so happy. But still it's autumn because I feel like doing all kinds of stuff - crocheting and knitting! Just hope I could do it without turning into a granny or hermit.

7 kommenttia:

  1. Perustetaan oma mummoilukerho! :) Mieki oon nimittäin aatellu että olis kiva askarrella ym. mutta keskenään itsensä motivoiminen siihen alkun on niin työlästä...

    VastaaPoista
  2. Petra: Jee, heti löytyi kannatusta!
    No niin on, kaikkee tekis mieli tehä mutta sitten ei saa aikaseksi mitään.. :/ Mut meijän pitäisi vielä ehdottomasti hankkia lisää ihmisiä tähän varhaismummoilutoimintaan! :D

    VastaaPoista
  3. Pitää ruveta haalimaan porukkaa kasaan! Varmasti löytys muitakin innokkaita nuorisomummoja :)

    VastaaPoista
  4. Petra: Niin, ainakin toivotaan että löytyis! :)

    VastaaPoista
  5. miekiin voin tulla mummoileen :D

    VastaaPoista
  6. Löysin...tosin hetken mietin onko sun nuttura kans hivenen sydämen oloinen :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)