perjantai 6. toukokuuta 2011

Kesästressiä ja hernaria

Tulevina aikoina en luultavasti tule päivittämään kovin paljon, ja syynä on tämä.
Noin miljoona asiaa tehtävänä ennen Pietarin matkaan, ja eikös vielä graafisen suunnittelun historian tentti ja värikurssin palautukset sattuvat juuri reissusta paluun jälkeiselle viikolle! Lovely.

Saattaa tietysti olla, että tyrkkään kaikki koulutyöt taka-alalle, koska löydänkin yhtäkkiä paljon parempaa tekemistä - siivoamista(I wish, pölypallerot alkaa kohta jo järjestäytyä sänkyni alla ja perustavat sinne pian kääpiövaltion), vaatekaapin järjestelyä tai blogin kirjoittamista.

Lisäksi yksi stressin aihe on kesätyöt, tai niiden puuttuminen. Pitänee kai sitten opiskella koko kesä - jos sekään on mahdollista, kun tulevan kesän kurssit jäivät hakematta. Oh damn. Yksi mahdollisuus on tietenkin työharjoittelu, mutta miten graafisen suunnittelun ENSIMMÄISEN vuoden opiskelija voisi saada töitä - vaikkakin vain harjoittelusellaista - jostain?


Loppuun vielä kasvishernekeitto olkaa hyvä. Se oli paljon parempaa kuin miltä se näyttää. Ohjeen löysin täältä! Pitkäänhän siinä tietysti meni, kun piti ensin liottaa yön yli ja sit lopulta keittämisessäkin kesti 2 tuntia. Puoli kymmeneltä illalla sain lopulta vetäistä lämpimät hernarit poskeen :D
Kyllä huomaa että miusta löytyy taiteellista lahjakkuutta!
Kasvissyöjänä tungin tuohon siis herneiden lisäksi porkkanaa, sipulia ja soijarouhetta. Plus tietenkin mausteita, niitä ei saa unohtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)