keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Titanic gone Art Deco

Hejssan taas! Oon ollut aika paljon kiinni koulujutuissa viime aikoina, niin kuin sanoin, ja tässä nyt jotain tulosta viime päiviltä. Ja tämänkin tein parissa tunnissa...krhm.

Eli siis tehtävänä oli tehdä juliste jonkin tyylin mukaisesti. Itse tykkään Art Decosta, joten sen sitten valitsinkin. Kaikki ne selkeät värit ja muodot on niin kivoja! Tein siis Titanic-julisteesta Art Deco-henkisen, heivasin vaan nuo tyypit tuosta pois. Mitä niillä nyt tekee jossain julisteessa, nehän on vaan kaks päänäyttelijää :P

Ensin meinasin tehdä koko höskän tietokoneella maanantaina, mutta myöhästyin siinä sitten iloisesti junasta! Oli mukava nähdä kun se juna oli just siinä asemalla ja lähti kun ajoin siihen! Hienoa. No, sitten se piti tehdä käsin maalaamalla ja eihän siitä nyt yhtä siisti ja pelkistetty tullut kuin tuossa ylemmässä. Tekstit sentään lisäsin sitten koneella.
Huomenna ois juna suuntaamassa Helsinkiin päin, jossa on kokoontuu valtakunnallinen 4H-parlamentti! Kuulostaapa hienolta 8) Saa nähdä, miten selviän mm. itseni esittelyssä, se kun on aina niin ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)