sunnuntai 22. toukokuuta 2011

we so excited

...miten ihmeessä mie kirjoitan otsikon aina englanniksi? :D Jotenkin se vaan tulee automaattisesti! 
Tällainen näky huoneessani oli viime keskiviikkona, ennen taidehistorian tenttiä.
Lovely! Nyt on sekin onneksi pois alta, ja saa keskittyä niihin taidehistorian hauskempiin puoliin - nimittäin matkailuun. Huomenna olisi siis lähtö Pietariin! Käydään mm. Eremitaasissa, jossa kuulemma jos katsoo jokaista taideteosta minuutin, kestäisi 15 vuotta käydä läpi kaikki teokset. Eli aika iso paikka varmaan on!

Tänään kävin vielä kummipojan 3 v-synttäreillä, joilla hieno pop-up-kortti ei enää ollutkaan niin hieno kun liima petti, mutta kakku oli hyvää ja trampoliini ihana ja rakensimme hiekasta talon.


Soda Stream! En oo mikään hiilihappointoilija, mut kyllä tykkäsin, kun sille tehtiin näin:
Mukaan hiukan mansikoita niin nam! ...Tosin ne oli espanjalaisia, jotka ei maistu millekään, mutta kuitenkin. Sitten kesällä! Ja toinen mitä haluun kokeilla, on sitruunat. Kesä tule jo!

Kynttilöiden puhaltaminen ei onnistunut ihan ensimmäisellä eikä kymmenelläkään kerralla, mutta ei se haitannut(vaikka kakku vähän kuolassa olikin )          

   



Ps. No ei se nyt oikeasti kuolassa ollut. Nytkin sitä mässään :D

//Something I've done recently: made art history exam and celebrated my on sister's son's 3-years-old birthday party. Tomorrow I'll be off to St.Petersburg! (hahhahah I first wrote "Petersbug" HAH)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)