keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Epäonnistunut verenluovutusreissu apinoiden kera

(hahahaha oon taas niin kekseliäs noiden otsikoiden kanssa)
Viime viikolla piipahdin upeassa pääkaupungissamme Helsingissä siskontyttöjen kanssa, mikä on ollu jälleen syynä tähän blogihiljaisuuteen... Osasyynä on myös pari tulevaa taidenäyttelyä, juhannus ja vähän kaikkea. Mutta! Siis viime viikkoon. 

Käytiin katsomassa Helsinki-Vantaan lentokentällä vähän koneiden nousuja. En ollu aiemmin käyny lentokentällä muuten kuin että oisin lähtenyt minnekään, joten oli aika jännää!

pilvet bw




point 
Pilvetkin oli taivaalla hienosti, joten kalliolta tuli kivoja kuvia.
lentsikka
Lintsilläkin käytiin, tietysti kun seurueessa oli alle yläasteikäisiä ihmisiä. Allekirjoittanut ei sitten käynyt yhdessäkään laitteessa opiskelijabudjetin takia. Näin jälkikäteen ajateltuna olisin voinut mennä siihen puiseen vuoristorataan, mutta no. Kaipa se on siellä seuraavallakin kerralla!
silinterimies ja lippalakkimies
Lintillä hengaili pinkkihiuksisia tyyppejä, jotka hyppelivät paikasta toiseen ja yhtäkkiä pysähtyivät johonkin paikoilleen. Niitä oli hauska seurata :D
loner
Sitten seuraa ehkä koko Lintsin siistein asia(no kun ottaa huomioon etten käynyt niissä laitteissa)
sinaoletohjain
Kinect, jossa sinä olet ohjain! Mitään vempeleitä ei siis tarvita, vaan oma liike. Pelasin ensin Kung Fu-panda-peliä, jossa jos piti hypätä, niin piti itse hypätä ja sama mikä tuli kumartumisen ja väistelyiden kanssa. Tässä ei siis tarvita mitään sorminäppäryyttä! Sitten kokeilin kanssa tanssia, joka oli tosi hauskaa vaikka en osannutkaan ja siinä näkyi sitten nopeutettu video itsestä kun veti free-styleä. Ihanaa. Mutta tällainen meille, kiitos! Kunhan ensin hankitaan se HD-telkkari. Ja se Xbox 360. Mutta SITTEN.
ukkointhesunshine
Kyllä, minua 10 vuotta nuorempi siskontyttö kävi Ukossa. Näinpä.
ukko
lintsi
enterprisehigh
Enterprise. Oli V:llä vähän huono olo pari tuntia tämän jälkeen.. :D
siteetjalaastarit

Minä ja uudenuutukaiset "narkkarikäteni". En siis vetänyt rajuksi Helsingin yöelämässä, vaan lähdin viattomasti luovuttamaan verta! Kun olin ensin toipunut kaikista ihanista (ja ilmaisista) kahvi- ja voileipätarjoilusta, hermoilin onko hemoglobiini riittävä - ja olihan se, juuri ja juuri! Piti sitäkin varten ottaa molemmista käsistä koe. Sitten kun tuli itse piston vuoro, molempiin käsiin tuli heti mustelma kun neula pistettiin sisään. Eikä se sitten onnistunut ilmeisesti. Ja kun sitä suontakin etsittiin niin pitkään, voi että :D Nyt on mojovat mustelmat kummassakin kädessä kyynärtaipeiden kohdalla, toivottavasti en tässä säiden lämmetessä herätä kovin paljoa paheksuvia katseita mikäli päädyn ihmisten ilmoilla lyhythihaisessa kulkemaan... o.o

Ja nyt seuraa eläinosio, wohoo! Korkeasaari oli siis myös kohteenamme, ja mie ensikertalaisena räpsin kaikista mahdollisista liikkuvista eliöistä kuvia.
riikinkukko2
frog
Erittäin myrkyllinen sammakko, joka näytti aivan muovilta.
ylpea
Paviaani, jolla oli ilmeisesti krepatut karvat, oli hyvin ylpeä pallostaan.
apinasyo
Toisille apinoille oli laitettu maapähkinöitä ja hedelmiä naruihin, hassua.
snake

keisariapina
Ehkä maailman söpöin!!! Hän oli keisaritamariini, tosin ei näyttänyt kovin iloiselta sellaiselta :(

mauno
Majapaikassamme meitä viihdyttivät Angry Birdsin(jota pelasin ekaa kertaa!) lisäksi suloiset koirulit Mauno ja Arttu.

Sellaista tällä kertaa!  Tuskin kirjoittelen tänne ennen juhannusta, joten mahtavaa keskikesän juhlaa kaikille 9 lukijalleni(+ 2 serkulle)! :)

//Sorry I've forgotten these English subtitles for so long! (not that anyone would read them but still :D) So I was in Helsinki with my sister's children and we went to watch the airport, to the amusement park "Linnanmäki" and the zoo "Korkeasaari". 
I went to donate blood but it didn't quite success.. In the second they pushed to needle in, there came a bruise. In the both arms. Now my arms look like I had been taking drugs.. .______. Well hopefully the bruises will come off soon!
I also tried Angry Birds and found it very hard to play, but I fell in love with Xbox 360 Kinect. Next Christmas I'll send a long letter to Santa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)