sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Mökkijuhannus kukkamekossa

Olen ollut ehkä maailman epäsuomalaisin suomalainen aina juhannuksena, koska en ole ikinä ollut mökillä. Mutta tänä juhannuksena tuli sekin koettua, onneksi. Oli nimittäin tosi mahtava juhannus!

grilliruoka
Mmmmmmmmm. (paitsi noita makkaroita en syönyt)
ruusujen edes
Päälle laitoin kukkamekon, jonka löysin Kontista 5 eurolla. Siinä oli hyvä heilutella helmoja!
kimppu
kokko
Kokko nähtiin läheisellä lomakeskuksella. Aurinko paistoi ihanasti ja ihmiset olivat iloisia!

soitto
Hiukan hämmästyimme, kun nämä rupesivat raahaamaan rannalle sellojaan ja kitaroitaan! Siinä sitten soittivat pari biisiä, Satumaa-tangon muun muassa. Tämä oli ilmeisesti vain joku teaser-esitys varsinaiselle esitykselle illalla, mutta ei sitten jääty sitä kuuntelemaan vaan lähdettiin saunomaan!


Btw - yks noista miehistä veti jossain vaiheessa paidan pois ja huusi: "mennään kaikki alasti uimaan!". Kun se ei saanut hirveästi kannatusta ja muut vaan sano, että mene sie, niin tulikin pupu pöksyyn ja tämä sanoi "täällä on lapsia" ja kohta veti jo paitaa kiireen vilkkaa päälleen :D
jarvi
On se suomalainen kesä kaunis. Järvi oli ihan jääkylmä, mutta koska olin päättänyt, että juhannuksena heitän talviturkin, niin pakkohan se oli. Virkeä olo oli kyllä sen jälkeen!

pullo
Kuoharin kanssa oli vähän pelkoa, että tuleeko siitä hirmuiset vaahdot niin kuin formulakisoissa. Siitä tuli kuitenkin vain tuollainen säälittävä savuntapainen! Höh!
lätty
Muurinpohjaletut. Ihan parasta, vaikka en osannutkaan aina laittaa sitä taikinaa kovin hyvin..
panaani
Kuola valuu aina kun ajattelenkin suklaabanaaneja! Ne kuuluu kesään yhtä oleellisesti kuin järvi juhannukseen!

sade
Sitten alkoi satamaan. Jyrähtelikin vähän.
tippa 
Pakollinen tippakuva.

Tällä viikolla on vähän kiirettä(taas vaihteeksi), kun on taidenäyttelyn avajaiset ja sinne pitää vielä tuunata Asia ja ehkä mahdollisesti tehdä taulu koska kuka sitä tekee kokonaisen vuoden aikana tauluja, sillä niiden tekeminen kannattaa jättää edelliseen viikkoon samoin kuin korttien tilaaminen. Deadlinet ei vaan oo miun juttu, paitsi että ne saa miut oikeasti tekemään asioita. Että stressi kunniaan!

//My midsummer festival in flower dress. Lots of great food(especially chocolate bananas!), beautiful Finnish landscape with a lake(and cold water - still I went for a swim for the very first time this summer). Love it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)