torstai 2. kesäkuuta 2011

Välitiedoitus

Hei!
Iloksenne voin ilmoittaa, että palasin Pietarin matkalta hyvinvoivana ja elävänä. Jee! Kuvasaldo ei nyt tällä hetkellä ole kovin kattava, sillä kaikki itse ottamani kuvat ovat toisella koneella 80 kilometrin päässä. Mutta tässä vähän alkumaistiaisia Venäjän matkasta!

Kyseessä oli siis taidehistorian retki, vaikka mukana oli myös joitain bisnespuolen porukoita. Oltiin yötä hostellissa nimeltä "Na Muchanom", jossa aamupalan tarjoili aamiaismies, josta tuli matkan edetessä aika legendaarinen. Englantia siellä ei ymmärtänyt kukaan, paitsi vähän hienommissa ravintoloissa. Alkoi vähän puuduttaa se, ja kun ei ymmärtänyt niin oli aika hankalaa! Mutta oli silti hieno reissu!

Alempi kuva on otettu Pietarin Hovin puutarhassa, tai miksi sitä tosi isoa ruohikko+kaikkea muuta-aluetta nyt kutsutaankaan. Miun huivi heilui hauskasti, mutta eihän niistä kuvista kovin edustavia tullut kun repeilin vähän väliä :D
 Maailman laidalla! Takana on Suomenlahti, aika kaukana mutta kuitenkin.
 Perinteinen turistikuva, oli kyllä upea Pietarin Hovi! Sinne mentiin kantosiipialuksella(tavallaan lentokoneen ja laivan/veneen risteytys) ja pääsymaksujen hinnat oli aika kovat (yhteensä taisi mennä n.20 e..), mutta oli siellä upeat näkymätkin!
 Tapasin myös erään kuuluisan herran. Ei ollut kovin puhelias vaikka yritinkin hienostuneesti tiedustella kuulumisia, mutta antoi kuitenkin käsivarteen ripustautua :)
Maalaistyttö fiiliksissä - jotenkin erottui joukosta kun kaikilla venäläisillä naisilla oli korkkarit ja kynähameet ja itse paineli menemään tuulipuvuntakissa ja tennareissa...
Pietari täytti 308 vuotta ja sille oli omistettu paraati ja kaikki! Hienoa oli vaikka vähän satoikin ja takana oleva venäläinen mummo valitti, että olin tiellä vaikka oli itse tunkenut siihen. Höm. Paraatista lisää kuvia sitten myöhemmin! Ja vähän kaikesta muustakin :D

Ehkä voisi tehdä tänään muutakin kun katsoa Gilmoren tyttöjä 4 jaksoa peräjälkeen ja hengailla yöpuvussa keskipäivään. Vesivärimaalauskurssin työt odottavat tekemistään, samoin kuin kuvapäiväkirja, mainoksen storyboard ja taittotehtävä. :)))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)