maanantai 7. toukokuuta 2012

Flash!

Voisin välillä pölistä näistä koulujutuistakin, koska tän blogin perusteella voisi epäillä että käynkö mie koulussa nykyään ollenkaan..! Meillä alko pari kuukautta sitten verkkomultimediakurssi, jossa ollaan tutustuttu Adobe Flashiin ja tehty ihan perus animaatioharjoituksia, esim. miten saadaan joku juttu pyörähtämään 360 astetta tai siirtymään oikeasta nurkasta vasempaan(villiä, tiedän!). 

Meidän ns. "lopputyö" on animoida jokin satu tai sen osa, ja sen voi myös halutessaan modernisoida. Myö päädyttiin sitten piiiitkällisen pohdinnan jälkeen punahilkkaan, jonka seikkailu onkin sitten vähän erilainen mitä Grimmin veljekset alunperin tarkoitti!
Vähän hahmosuunnittelua.
Meidän tarina ei ole oikeastaan pelkkä tarina, vaan Punahilkka-peli. Ja siinä pelissä tarinaa on raiskattu aika rankasti - susi on Puniksen juoppo kaveri, mummo omistaa kuntosalin ja loppuhuipentuma on ultimate battle scene, oh yeah! 

Ehkä laitan lopputuloksen tännekin, jos saan muilta luvan. Ehkä lopullinen tuotos saattaisi hiukan selventää asioita muutenkin :D

Tää nyt sitten ehkä meni vähän yli :D Kovis Punis!
Pieni vilaus lopullisesta animaatiosta:
Punahilkka on hyvin tyytymätön. Mutta miksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)