torstai 10. toukokuuta 2012

Vapaapäivän pannareita om nom nom

Tänään oli vapaapäivä, niin kuin oikeastaan kaikki muutkin tämän viikon päivät. Ei sillä, että se fakta olisi vaikuttanut mitenkään siihen, ettenkö koululle menisi.
(oon yrittäny lukea tuota edellistä lausetta monta kertaa, mutta en vaan tiedä onko se oikein vai väärin. Oon aika väsynyt, sen varmaan huomaa. Mutta koululle siis menin, niin kuin aina, koska on miljoona hommaa tekemättä! La la laa ain laulain työtäs tee!)

Mutta siis, asiaan, joka on sellainen yksinkertainen asia kuin Maailman Parhaat Pannukakut. Ohje miulla on ollut jo monta vuotta, siitä lähtien, kun Sara La Fountainin kokkausohjelma pyöri vielä telkkarissa. Miun kämppiskokki ei hirveästi oo lämmenny sille, että Sara pitää aina pitkiä hiuksiaan auki kokkaillessaan, mutta näille pannareille kyllä lämpenee kuka tahansa!
teddy bear pancake
Varsinkin, kun olomuoto on näin suloinen! Nallepaistinpannun sain puolalaiselta ystävältäni joululahjaksi <3


 Ohjekin on niin idioottivarma ettei siinä vaan voi mitenkään mennä vikaan!

AMERIKKALAISET PANNUKAKUT
4 dl vehnäjauhoja
3 rkl sokeria
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
3 dl maitoa
2 kananmunaa
2 tl vanilja-aromia tai vaniljasokeria
1 rkl sulatettua rasvaa
1 ½ dl suklaata paloina 
Sekoita kuivat aineet ja lisää muut aineet joukkoon. Taikinasta tulee tosi jämäkkää, ei huolta, niin pitääkin! Paista pannulla rasvassa ja ihaile, miten pannukakut kohoavat paksuiksi. Nauti jäätelön, marjojen, vaahterasiirapin kanssa tai ihan sellaisenaan. 

dance
Ylhäällä vihjaus huomiselle. Keskustassa tapahtuu jotain hyvin jännää kello neljä! Huu!

Ei ole kyllä reilua - Sara La Fountain ei pelkästään ole hirmu kaunis, vaan hän osaa myös tehdä älyttömän hyvää ruokaa! No en ole kyllä maistanut, mutta mitä hänen kirjojaan selailee niin oijjoijoi. Ja ihanaa, että joku jaksaa painottaa myös kattauksen tärkeyttä! Itse yritän aina jos on vähän jotain juhlaa niin laittaa sinne pöytään kaikki lautasliinat ja lisähärpäkkeet tunnelmaa luomaan! :)
 
Loppuun pieni mainoskatko: 
Nyt Loud undercoveria voi nyt seurata myös Blogilistalla! Linkki löytyy tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)