sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Pehmeä suklaa-juustokakku

Vapuksi tehtiin piknikille ihana suklaa-juustokakku! Oon aina halunnut kokeilla juustokakkua, joka paistetaan, yleensä kun keskityn vain näihin keksipohjallisiin hyydykekakkuihin. Kokki-kämppiksellä oli hyvä ohje, jota kokeiltiin ja voi että tuli hyvää! Pohja oli sopivan rapea ja täyte taas suloisen pehmeää, ah! 

No, jo riittää taivastelu. Tässäpä ohjetta! Chocolate cheese cake PAISTETTU SUKLAAJUUSTOKAKKU

Pohja 
200 g voita
1 dl sokeria
1 kananmuna
1 tl leivinjauhetta
3 dl vehnäjauhoja
1 rkl kaakaojauhetta
Täyte
300 g tuorejuustoa(itsellä oli vain yksi 200g:n rasia, laitettiin sitten enemmän kermaa)
0,75 dl sokeria
2 kpl kananmunia
1 dl kermaa
1,5 tl kaakaojauhetta
1,5 tl maissitärkkelystä

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja laita voideltuun vuokaan, reunoille myös! Vaahdota täytteen kerma ja lisää muut aineet. Kaada pohjan päälle ja laita uuniin 180 asteeseen n. 50 minuutiksi, kunnes on ruskea  

Noita määriä voi myös vähän vaihdella oman maun mukaan - me laitettiin appelsiinituorejuustoa, ja voihan kakkuun lisätä vaikka oikeaa suklaatakin mikäli haluaa! :)
  Cake

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)