perjantai 16. joulukuuta 2011

Antimainos Viking Linelle

Moi taas! Elossa ollaan vielä, vaikka en viime viikolla kerennytkään päivittämään..! Koulukiireet on vieneet niin paljon aikaa, että en oo yksinkertaisesti kerennyt mitään tänne päivittämään. Ja päivätkin on ollu semmosia "8 kouluun 16 kotiin söin ja tein kouluhommia kymmeneen asti, katoin ehkä Rillit huurussa siinä välissä"..! Interesting! 

Mutta siis, todisteena siitä, että jotain on oikesti tullut tehtyäkin, manuaalisen esitystekniikan tunnilla valmistunut vastamainos.

Huomasin muuten vasta nyt, että "Antimainos Viking Linelle" saattaa kuulostaa siltä että tein tämän kyseiselle yhtiölle..! Mitä en siis tehnyt - tuskinpa he haluaisivat tälläistä kuvaa itsestään antaa :D Olisipa miten todellinen tahansa!

Ideana oli siis vähän kritisoida ns. laivakäyttäytymistä, koska mainos antaa vähän valheellisen kuvan laivalla olosta - tukka on ojennuksessa, buffetpöydän antimia nautitaan ja kaikki on niin sivistynyttä ja siistiä. Tein sitten realistisemman version - naisen päähän tökkäsin rapujen(onko nuo nyt edes rapuja? Meidän mökillä olevat oli ehkä kymmenesosa noista o.o) tilalle viinapulloja, shottilaseja, tupakkaa ja pelikoneita(joiden ulkomuotoon en katsonut mistään mallia, siitä johtuu vähän kökkö ulkomuoto). 


Itse oon ainakin ihan tyytyväinen, ja käytin tähän suht paljon aikaakin! :) Oikeastaan tää idea tuli jo aiemmalla kurssilla, mutta sillon tuohon olisi pitänyt valokuvata ja yritäppä siitä sitten tökätä hattu täyteen viinapulloja ja pelikoneita...! Ja tupakoimattomana askien etsiminen olisi suuntautunut lähimpiin roskakoreihin. Lisäksi olisi pitänyt etsiä tyyppi, joka suostuu näyttämään känniseltä sutturalta :D Että ihan hyvä että toteutin sitten näin!

Ps. Tänään alko loma! Illalla olis suunnitteilla luokan yhteiset pikkujoulut ja viikonloppuna edessä on koti ja serkut! Voi että! 


//Anti-advertising(don't know if that's a real word :D) for Finnish boat company Viking Line. Finally all school work is done and I can concentrate on eating chocolate and Christmas food!

5 kommenttia:

  1. Ihan tosi mahtavan tajuttoman hieno kuva! Miten sie keksitkin noin hienon idean ja hyvän toteutuksen? :) (Ja saat tulla miun tulevan kirjan kuvittajaks serkkuseni!)

    -Taru ja Eeva

    VastaaPoista
  2. Ihan älyttömän hieno antimainos! :)

    VastaaPoista
  3. Taru ja Eeva: Kiitos! :) No tulipahan vaan mieleen :D No onneks on sitten ainakin töitä luvassa opiskelujen jälkeen - kunhan ensin kirjotat sen kirjan..!

    Petra: Kiitos kiitos! :)

    VastaaPoista
  4. Mielettömän hieno tuo antimainos!!! Olen liittänyt sun blogin tonne kirjanmerkkeihin ja silloin tällöin käyn kurkkimassa mitä kivaa olet tehnyt. En ehkä koskaan ennen ole kommentoinutkaan. Jatka samaa rataa! ;)

    VastaaPoista
  5. Saariston kasvatti: Kiitoksia paljon!! Kivaa kun kommentoit, näitä kommentteja kun ei hirveän usein tule :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)