tiistai 6. joulukuuta 2011

Keikkaa pukkaa

...nimittäin lastenvahtikeikkaa! Kun sisko lähti pikkujouluilemaan, tuli täti ja mummo paikalle huolehtimaan lapsista. Palkkana oli mm. ruokaa, mikä köyhälle opiskelijalle on ehkä paras palkka ikinä, nimim. fetajuusto-sai-lähes-aikaan-kuolavanan(tulevaisuuden pomoni tulevat taatusti myhäilemään kaksoisleuat väpättäen kun pysyn tyytyväisenä kakkupalkalla. No olipa ällö mielikuva). 
  juustooo Serkkuni sanoi, että seuraava kakku on ällö(kun sen puhelimessa hänelle selitin), mutta hei, katso nyt sitä! Ei se näytä siltä että siinä olisi kaksi purkkia kermaa ja yksi pussi Omar-karkkeja!
kakkummmmmmm
KAKKU TODELLISEEN MAKEANNÄLKÄÄN
Pohja: Digestive-taimitänytikinähaluat-keksejä ja vähän voita niin että irtovuokapohja peittyy
Ensimmäinen kerros: Sulata Omar-karkkipussi(ilman sitä muoviosaa :)) ja yksi kermapurkki(ilman sitä pahviosaa :)) kattilassa. Pilko pari banaania paloiksi ja sekoita nämä keskenään mössöksi, lisää keksipohjan päälle.
Toinen kerros: Yksi kermapurkki ja turkkilaista jogurttia, aika paljon. Kannattaa antaa banaaniseoksen sulaa ennen kermaseoksen kaatamista!
 So simple is that! <3


Lisäksi, koska satun omistamaan järkkärin, pestattiin(no okei, pestasin itse itseni) miut ottamaan kuvia lapsista. Ja koska on kyse lapsista, jotka eivät malta pysyä paikoillaan ja siskosta, joka haluaa kaiken olevan täydellisesti kuvassa Seppälän lahjapaketista lähtien, suurin osa kuvista näytti tältä.
 hieno kuva
No, oli siellä onneksi niitä onnistuneempia otoksia ja saatiin joulukortit tilattua!
Itsenäisyyspäivä sujuikin sitten nukkumisen(nukuin puol 12. En voi uskoa.), Tuntemattoman sotilaan, torttujen(no ei oo ku vasta kolmas kerta parin viikon sisällä) ja hyvän ruuan parissa! Ja ai niin tein koulun tyhmää taittotehtävää myös. Ehkä se pitäisi oppia jotta voisi tulevaisuudessa sanoa olevansa Hyvä Graafinen Suunnittelija, mutta nyt se tuntuu vain lähinnä palstanleveyksien ja marginaalien kanssa säätämiseltä - missä sitä luovuutta voi nyt sitten käyttää? Siinä, että laitan fonttikooksi 13 sen perinteisen 12 sijaan? Oh, behold! 

Onneksi vain kaksi viikkoa kolmen viikon joululomaan. Kyllä jaksaa!

//Last weekend I was babysitting my sister's three children with mom. Pay: food, which is like the best pay ever, for a poor student like me. Also took photos for christmas cards of the children, and most of the pics were like the one you can see above - how am I not surprised?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)