maanantai 26. joulukuuta 2011

Hernepussit

Tämähän on jo legendaarista - näin monta päivitystä viikon sisään! Syytän tekemättömyyttä, koska mie en vaan pysty jumittamaan paikoillani koko joulua. Siks oonkin virkannu ja neulonu vähän kaikenlaista, mutta niistä sitten myöhemmin. Nyt esittelen joululahjan, jonka tein kummipojalle; perinteiset hernepussit.

Asiasta tietämättömille(jos sellaisia edes on - miun lapsuuteen hernepussit ainakin kuuluivat) tiedoksi: hernepussit on yksinkertaisuudessaan kuivatuilla herneillä täytettyjä kangaspussukoita, joita sitten heitellään vaikka sankoon. Kuulostaa tosi huisilta, tiedetään, mutta mitäs täällä maalla muutakaan tekemistä olisi ollut :D

 Numbers Halusin tehdä vähän extraa normaaleihin hernepusseihin ja lisäsin numerot, jos kyseinen 3-vuotias poika niistä vaikka oppisi!

The beginning
Kankaina käytin vanhoja tilkkuja, jotka löytyivät kaappien kätköistä.
Peas
Sitten vaan ompelin ja täytin pussit herneillä. Btw, häikäilemätöntä mainostusta Papuskalle!



Ja sitten ne olivatkin jo valmiit.
The pile of bags
All together 2
Helppo lahjaidea(hyvä antaa näitä ideoita tällä lailla joulun jälkeen...) ja vaikka kaikki XBox Kinect kolmesataakutoset luultavasti kiehtoo lapsia enemmän, niin pitää silti aina yrittää tunkea näitä perinteisempiä leluja niiden pieniin kätösiin, jotta eivät vielä ihan kokonaan unohtuisi sinne ruudun lumoihin.
  All together Ompelin vielä hernepusseille oman pussukan, johon ne voi laittaa. Ei ehkä maailman kaunein ilmestys, mutta ajaa asiansa ihan hyvin! 
Bag 

The bag 2


















(voi jestas tän Blogspotin ja kuvien heittelyn kanssa... Olkoon nyt noin, sanotaan sitä nyt taiteelliseksi asetteluksi sitten.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)