lauantai 7. tammikuuta 2012

Ei menny niinku Strömsössä - tai ehkä sittenkin

(anteeksi tilapäisesti huonontunut kuvalaatu - järkkäri jäi vanhempien luokse, joten nämä piti ottaa pokkarilla..!)

Toissapäivänä ei mikään onnistunut. Serkut oli tulossa käymään, ja ajattelin tehdä ihania porkkanasämpyläisiä. Ohjekin löytyi helpoksi Kahden suora-blogista. Ja ohjeessahan kerrottiin, että jätä taikina todella löysäksi. Ja minähän jätin, vaikka vähän epäilinkin että tuleekohan tästä nyt mitään. Ja tässä on lopputulos.
Rieskojahan niistä sitten tuli, taiteellisesti pinjansiemenet päälle aseteltuna! Eipä tuo makuun hirveästi vaikuttanut,  mutta se kuohkeus jäi nyt sitten toiseen kertaan :D

Sitten tehtiin porkkana-soijarouhepihvejä.
Tulikin yllättäen porkkana-soijarouhemureketta. Mutta positiivisella asenteella eteenpäin - makuhan se on pääasia!
Tänään oli pakko todistaa itselleni, ettei uusi vuosi oo vaan tehnyt tepposia ja miusta on jostain karman satunnaisesta oikusta tullut universumin huonoin leipuri, joten pyöräytin parit maa/hasselpähkinä-kookosmuffinssit.
  
Jännityksellä otin muffinssit uunista, mutta ei mitään hätää - taidot olivat vielä tallella!  (Tällaisiin idioottivarmoihin muffinseihin tarvitaankin niin suuria taitoja...)
 Taikinaan lisäilin siis maapähkinä-suklaalevitettä, kookosmaitoa ja lorauksen hasselpähkinälikööriä, mmm!
Muffinssit pääsivät muutenkin vähän hienompaan asuun - ystävältäni M:lta saamiini retro-sarjakuvavuokiin! Ihania!
You got that right ma'am!
Ja jotta tämä yltiösöpöily jatkuisi, muffinssit pääsivät jättimäiseen, pitsillä ja muffinssien kuvilla päällystettyyn purnukkaan(jossa jostain syystä lukee "cookies", öö)
Mutta no, jos nyt oltais oltu Strömsössä, nää olis tietenkin koristeltu hienolla kuorrutteella, laitettu päälle strösseleitä ja laitettu hienoon muffinssitelineeseen. Mutta tää on ihan tarpeeks strömsöistä miulle!

Tänään päivä sisälsi myös lenkin(en oo käyny varmaan kahteen kuukauteen lenkillä, hops) ja siivousta(en oo siivonnu varmaan kahteen kuukauteen, hops)! Nyt kelpaakin aloittaa uusi vuosi aivan uudella tarmolla!

//The day before yesterday nothing succeeded - my bread rolls turned out to be flat and soy-carrot "beefs" crumbled. Today I had to proof myself that I'm NOT a lousy chef - and made cupcakes - and they turned out to be delicious, yay!

2 kommenttia:

  1. HAHAHAA. Apua, mä repeilen täällä ihan täysin. Siis anteeksi. Noi sun "sämpylät" on aivan mahtavat!
    Meinasin laittaa siihen ohjeeseen, että "ei nyt sentään valuvaa". Ens kerralla muutama desi enemmän jauhoo, silleen et se on sellasta kittiä. Mut ei kuitenkaan mitään niin paksu, että siitä vois pyöritellä palluroita.

    Ihan mahtava postaus muutenkin! Hyvin sä vedät.

    VastaaPoista
  2. Laura: ...Tiedän! :D Itsekin hiukan tyrskähtelin kun otin nämä uunista, oliko sitten itkua vai naurua vai kumpaakin, mene ja tiedä!

    Kyllä, kokeilen kyllä joskus tätä ohjetta uudemman kerran, JA hiukka extra-jauhojen kanssa!

    Kiitos! :))

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)