torstai 12. tammikuuta 2012

Grasuopiskelija my ass

Otsikko siis viittaa siihen, että vaikka opiskelenkin tällä hetkellä graafista suunnittelua, ei blogin sisältö siihen kovin paljoa viittaa. Kyllä mie siellä koulussakin käyn, en vaan sitä hirveästi mainosta koska se on niin itsestäänselvää!

Viime vuonna sain (ainakin) yhden luonnosvihkon täyteen, ja tänään sain viimein skannailtua joitain kivoimpia juttuja sieltä.

Immeiset
Oho, tää olikin toissavuodelta. Mutta miusta tää on hassu, harvemmin piirtelen vanhempia ihmisiä!
City view
Kaupunkimaisema, jonka tein joskus tunnilla. Jos on tylsää, yrittäkää etsiä: -Pikachu-ilmapallo, juoppo, vuohi, bisnesmies ja supermies!
On an island
Mökillä ei ollut kameraa, joten piti piirtää. Ei kyllä haitannut yhtään. <3 Voi, ikävä kesää! Aikasempina kesinä en ollut ollut mökillä kovinkaan monta kertaa yötä, ja tänä kesänä olin 2-3 kertaa :)
sleeping chinese people
Noh, nukkuvat ihmiset nyt vaan jaksaa pysyä malleina! Joten miepä sitten piirrän. Yks ruotsalainen mies näki kun piirsin näitä nukkuvia herroja, ja sitten kyseli lentoasemalla että oonko pitkäänkin piirrelly ja kehu piirroksia :DD Hahaha!
Ja sitten pari sarjakuvaa. Miehän piirrän sarjakuvia ehkä kerran vuodessa, ja siinä se. En muutenkaan niin innostu muusta kun Fingerporeista, Aku Ankoista(Don Rosa on kunkku) ja Jereistä, mutta aina välillä tulee joku idea joka on ihan pakko toteuttaa! Tässä pari suomalaisista kertovaa, aika stereotyyppistä, mutta silti suhteellisen todellista sarjakuvaa - ainakin asianomaisen kokemusten perusteella :D Ja jälkimmäisessä tapauksessa se on niin rasittavaa kun kaikki on vaan hiljaa...! Oi, tätä suomalaista sosiaalisuutta.Finnish people comic 1  Finnish people comic 2

4 kommenttia:

  1. HHHEEEIIIIII mie pääsin siun blogiiin jee!! :D tosin en kyll live versiona mut kyll tuo kuvakii iha miulta näyttää.... ;)

    VastaaPoista
  2. No niinpä, vähän oot nyt kuuluisa! :o No miusta tuo naama ei kyl oikein onnistunut mut kiva et siusta näyttää iteltäs :DD

    VastaaPoista
  3. Upea kaupunkimaisema!...bongasin heti rohkean kisun katolla ja iloisen koiran kävelyllä :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)