maanantai 16. tammikuuta 2012

Vuonna 2011 ostetut vaatteet



vaatteetekA Tammikuussa 2011 lueskelin Päiväkuvitelmia-blogin merkintää, jossa tekijä oli piirtänyt kaikki vuonna 2010 ostamansa ja saamansa vaatteet. Ja koska elämme maailmassa, jossa muiden ideoita kopioidaan häikäilemättä, niin päätin sitten itekkin pitää sellaista itsekin vuodesta 2011 - ja yllättävän ahkerasti siihen jaksoin piirrellä! Piirtämisen taso sitten vaihtelee aika paljonkin, ja lopussa kaikki on ihan sekavaa :D No jos tuosta jotain saisi selville!

  tammi 



elo

No, lokakuussa tuli sitten vähän osteltua joten marraskuulle piti laittaa ostolakko, jotta joululahjabudjetti pysyis edes jotenkin kasassa..! 

Sitten vielä ekstrana kengät ja korut ja hatut plus inventaario kaikista.
muut


Kenkiä ostin yllättävän paljon, ikinä en ole edes kiinnittänyt niihin huomiota, mutta nyt..! Pietarista piti ostaa kun sai halvalla, ja pari viikkoa sitten ostetut talvikengät on uusi rakkauteni. Kyllä, miustakin tuli yksi niistä blondeista jotka kirkuu kenkien perään, iiik! Tai ehkäpä ostin vaan kenkiä varastoon ja käytän näitä seuraavat kymmenen vuotta 8) <--tekosyy joka kerta kun ostaa jotain kallista

Hyvin kyllä huomasi miten rahaa menee vaatteisiin - noin 30 euroa siis kuussa. Oon iloinen siitä, että suurin osa on kirpparilta haalittuja, hyviä löytöjä! :)

Tietenkinhän tuota vois vielä vähän tiukentaa ettei ostais aivan jokaista rääsyä joka eteen sattuu(niinhän oon toki tehnyt tähän asti..), mutta esimerkiksi verrattuna esikuvaani, miun loppuvuoden saldo oli puolet vähemmän. No, onhan se tietysti aika itsestäänselvää, että  köyhän opiskelijalla ja työssäkäyvällä on vähän erilainen budjetti. Mutta ylpeänä julistan: kaikkia vaatteita oon käyttänyt( paitsi paria paitaa, mutta voi niitäkin opetella käyttämään ) !

Tällä hetkellä en koe tarvitsevani oikein mitään. Ehkä parit farkut olisi kivat - haaveilen tilkkutäkkifarkuista, mutta sellaiset voi kyllä toteuttaa itsekin. Lisäksi lasketellessa ja hiihtäessä kunnon toppahousut voisivat olla ihan kätevät. Ja ennen kesää alkaa taas farkkuhaalarisortsien armoton etsintä, mutta ainakin näin kuukauden ajan voisi jättää ostokset muille ja keskittyä vaikka kouluun ja kotiseutumatkailuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)