keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Joensuuesittelyjä, keikkoja ja lopuksi ystävänpäivä


Bonjour vaan itse kullekin säädylle! Viime viikko oli kyllä sellaista menoa että taidankin ottaa suhteellisen rauhallisesti ainakin kuukauden..! Ranskan kurssiin liittyen siis ryhmällämme oli kuvaukset Joensuu-cityssä.
kaupungintalo
Kaupungintalo jykevänä kirpeänä pakkasaamuna. Oli muuten älyttömän kylmä!
Allekirjoittanut ehdotti, että olisi hauska jos kaupungista saisi kuvaa yläilmoista - tässä kohden siis kaupungintalon tornista. Ja suhteiden kautta se onnistuikin :) Tornissa oli kyllä ihan älyttömän kylmä!
katto  joensuu-1 Mutta kaunis Joensuu oli kyllä (myös) yläilmoista käsin.

 Perjantaina kuvaukset jatkuivat pulkkamäessä ja studiossa ja lauantaina siirryttiin miun esittelyihin. Siellä keskellä Joensuuta sitä selitin englanniksi kameralle historiasta, haastattelin kuuluisaa susipatsasta ja möhläsin noin viitisenmiljoonaa kertaa. Mutta hauskaa oli(ainakin miulla)! Oppaan homma on yllättävän hauskaa, kunhan opettelee vuorosanat :D 

lalalalalal_blogiversio
"Hmmmm, miten tämä river nyt oikein lausutaankaan?"
noorahaastatteleesutta
"Okay, mr Wolf, someone has thrown up on you. How does it feel like?" (oikeasti, oksennus on peitetty lumella etteivät katsojat järkyttyisi tästä Suomen menosta.. :D
Sanonpahan vaan - ei koulussa turhan usein oo näinkään hauskaa! :)
 
Illalla sitten suuntana oli Kerubin Disco on ice, jota olin fiilistellyt jo varmaan kuukauden!  Jää ei ollut mikään maailman paras, kuoppia vaikka missä, mutta se fiilis!
discoooo
Mietittiin kämppiksen kanssa tuleeko sieltä "Ice ice, baby", ja KYLLÄ SE TULI!
Käytiin myös tsekkaamassa pari keikkaa viikonlopun aikana, kun kerta ilmaisia olivat. Capital Beat veti älyttömän hyvin, ja heittivät yleisöön CD:itä ja mie sain yhden! Voi sitä riemun määrää!capital_beat asa Myös Asa katsastettiin, ja en edes tiennyt että jotkut laulut (esim. Leijonaa mä metsästän) oli sen biisejä! Positiivinen yllätys siis tämäkin :)

Sunnuntaina vielä käytiin Ilosaaressa katsastamassa "valoshow". Vähän kyllä olin pettynyt, odotin valojen räiskettä ja tulennielijöitä, mutta esityksessä valkopukuiset ihmiset olivat kuin hidastetussa filmissä ja esittivät modernia tanssiaan. En ymmärrä, en ymmärrä. Koko ajan oltiin vain, että milloin se alkaa, mutta sama biisi toistui vain ja tuntui kuin kyseessä olisi ollut joku lahkorituaali... :D No, oli ne tuikut kyllä hienosti aseteltu!
pyoryla
"Liity meihin..."
Ja, sitten tänään. Ostarilla sai lämpimän kaakaon ja keksitarjoilun lisäksi ilmaisen kynsikäsittelyn, ja minäpoika menin tietysti! Voi että tuli niin suloiset kynnet että, vaikkakin en tietenkään malttanut olla räpeltämättä laukkuani ja kännykkääni ja kuviot ovat nyt vähän astetta abstraktimmat. Mutta tuollainen sabluunatekniikka oli aika jännä, sain nettisivun (CesarsShop) josta tommoisia voi tilata, eikä tuo setti kovin kalliilta (15e) vaikuta! Ehkäpä, ehkäpä! kynnet2 

Tarjolla oli myös kasvomaalauksia, ja minä 20-vee otin heti punaisen sydämen poskea koristamaan! 

Illall käytiin (vaihteeks) Kerubissa, olihan sentään keikkapäivä ystävänpäivän kunniaksi! Ja mihin saavuimmekaan - limudiskoon! Oli hiukan vanha olo kun ympärillä olevien keski-ikä oli suunnilleen kolmetoista. MUTTA reippaana vanhuksena näytin teineille miten laitetaan jalalla koreaksi(voi ei, tuokin sananlasku on varmaan 50 vuotta vanha)! Ja bändeistäkin löytyi ihan hyviä, ainakin Little Jack veti kyllä täysillä keikkansa!
Ystävänpäivä 2012
Sovitaan nyt, että tuo ensimmäinen kuva ei näytä siltä että kaivaisin nenää.
 No oho, kahdeksan minuuttia yli keskiyön. No, hyvää ystävänpäivää silti! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)