keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Täysikuun taikaa

Mikäli ette huomanneet niin eilen oli täysikuu. Mie olin jostain syystä seurannut kuun kasvua koko viime viikon (ai miten niin ei ole muuta elämää?) ja vihdoin se oli kokonainen! 



Jotta tämä postaus ei olisi täysin tynkä, nakkaanpa mukaan vähän tämän täysikuun aikana tapahtumia astrologisia asioita, mitä löysin omaan tähtimerkkiini jousimieheen liittyen tuolta netin syövereistä! En kyllä suunnilleen ikinä lue horoskooppiani, mutta jos nyt tämän kerran..!


"Jousimiehillä ja kaksosilla täysikuu paljastaa talousasioiden todellisen tilan. Tai ainakin tällä hetkellä todellisen, sillä täysikuun tuoman totuudenhetken jälkeen voit muovata sitä haluamaasi suuntaan. Kaksosilla huomio kiinnittyy enemmän omiin ansioihin ja niiden käyttöön. Jousimies näkee raha-asiansa laajemmassa kulmassa. Verotus tai vastaava voi vaatia huomiota."


No totta puhut horoskooppiseni! Alkukuusta (no, eilen) maksoin aika roiman kasan laskuja, joten näen raha-asiani todella laajassa kulmassa - tai tässä tapauksessa, jos niitä katselee tarpeeksi kaukaa niin ei niitä näe ollenkaan, opiskelijabudjetilla siis mennään tämäkin kuukausi!




Syytän huonosta huumorintajustani täysikuuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)