sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Sooloiluviikonloppu

Joo joo onhan tuota pakkasta ollut, täällä Pohjois-Karjalassakin. Oon yrittäny toitottaa itelleni, että säästä ei saa valittaa, vaan pukeutua sen mukaan. Niinpä päälle on tungettu neljät(!) housut ennen ku ulko-ovesta on lähdetty ulos. Oikeesti, ei muuten vaan pärjää! Eye lashes Viikolla käytiin kämppiksen kanssa lenkillä, kuten myös luistelemassa, ja silmäripset jääty! Hihihi en oo ennen saanu tuosta kuvaa!

Talvi on kyllä tehnyt miun pukeutumisesta tylsän. Sen lisäksi, että ulkona pitää taaperralla Michelinmiehenä, sisätiloissakaan ei pärjää kun paksulla villatakilla. Savonlinnan kirpparilta löytyi harmaa neulemekko/paita, josta on näillä pakkasilla tullu miun lempivaate numero uno!
meggo
On kyllä taas kuvausjärjestelyt olleet huipussaan tätä kuvaa ottaessa.
Mutta siis, viikonloppuun. Jäin tänne kaupunkiin vaihteen vuoksi, ja koska kämppis ja kaikki kaverit(vitsi vitsi mul mitää kavereit oo) lähti jonnekin, niin miun piti tyytyä sooloviikonloppuun. Se on sinänsä hassua, että vaikka on tottunut olemaan yksin aika paljon, niin silti se, että asunto on ihan tyhjillään, on aika absurdia. En kyllä varmaan ikinä pystyis elämään yksiössä!


Perjantaina oli, että en varmaan keksi mitään tekemistä tälle viikonlopulle, mutta sitten katoinkin Amelién ja tänään kävin Ravintolapäivän kunniaksi Kansalaistalolla nauttimassa ecuadorilaista kalasalaattia ja teetä! MUTTA ihmettelen vaan - miksi Joensuussa oli vain kolme pop-up-ravintolaa? Oisin halunnut käydä niissä kahdessa muussakin mutta mokomat oli neljän kilometrin päässä, joten en mukavuudenhaluisena lähtenyt. No, ehkä sitten ensi kerralla! Silmissä viiltää jo ajatus myös oman ravintolan perustamisesta, mmmmmm! (Silmissä viiltää ajatus? Onko se edes oikea sanonta? Ja jos on, niin mitä ihmettä?)
Wulf statue
Pitihän sitä käydä myös Susi-herraa tervehtimässä keskustassa. Ei näyttänyt pakkanen tätä hukkaa haittaavan! Tämän luona onkin sitten ensi viikolla kuvaukset intensiivikurssille tehtävää videota varten :)
Kirjastosta löyty pari kirjaa, Norsunhoitajien lapsia oon jo pitkään etsiskellytkin! Tosin ensin pitäisi saada luettua Sinä päivänä, joka on suhteellisen hidastempoinen tarina Emmasta ja Dexteristä, mutta kehittyy koko ajan mielenkiintoisemmaksi! 
 kirjat 
Kypros on kyllä nyt viime päivinä ollut mielessä, ennen kaikkea siksi, että mikäli kaikki menee oikein ja hyvin, pääsen sinne vaihtoon ensi syyskuussa syyslukukaudeksi! Hakuaika on jo nyt, ja vaikka ajankohtaan on vielä puoli vuotta ja sitä ennen on hirveästi koulutehtäviä ja kesätöitäkin hankittava mutta pitäähän perehdyttäminen toki aloittaa ajoissa! Jännittää ja pelottaa, mutta tätä sitä on halunnut yläasteelta lähtien - asua toisessa maassa ja nähdä, miten siellä eletään ja ollaan. Tästä se lähtee.

2 kommenttia:

  1. Hyvä Noora XD se on silmissä vilisee eikä "silmissä viiltää"

    VastaaPoista
  2. Eei, silmissä viliseminen on ihan eri juttu! Vähän niin ku horisontissa...siintää? kiintää? En osaa enää kirjottaa ollenkaan!!! :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)