keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Lapsikuvausten vaikeus ja ihanuus

Viikonloppu meni siskon luona kirpputoreillessa, paikallisessa rokkitapahtumassa HeiRockissa(kuvia tulossa myöhemmin!), kevään fiilistelyä(Muurahaispesä! Sitruunaperhosia! Vesilätäköt!) ja kuvaussessioita. Koulua varten pitää tehdä jonkinlainen kuvasarja, ja mie taas menin sen jyrkimmän mutkan kautta ja päätin yhdistää lapsikuvauksen sekä kuvaan ompelemisen.

Miulla oli aika monta ideaa, mutta en sitten oo varma mitkä niistä lopulta valitsen!
Sisko laittaa päälle kuvausvaatteet.
Kiireessä en kerenny ottaa parempaa kuvaa, kun piti mennä jo seuraaviin kuvauksiin. Huomatkaa hiusklipsit ovensuussa.
Yhdessä miun lempparikuvista otettiin majassa, jonka kanssa oli vähän säheltämistä, mutta lopulta siitä tuli kyllä aika hieno. Vaikkakin vähän ahdas ja kuuma, kun laittoi kolme pöytälamppua tuomaan lisävalaistusta! 
Mörkökuvan valmistelua, ilman mörköä tosin vielä tässä vaiheessa. Toivottavasti rakkaalle kummipojalle ei tullut kauheita traumoja siitä, että sanoin että sängyn alla on mörkö ja tätä kävi pelottamaan. Hyvien tilannekuvien takia mitä vain...! No, mummo laittoi sitten possupehmolelun sängyn alle ja vakuuteltiin, että siellä mitään mörköä ole ja tilanne oli ohi hetkessä. On se vaan hyvä että on olemassa mummo, joka rauhottelee valokuvausten mallit :D
Rallikuvauksissa olikin vähän hankaluuksia, kun malli oli menossa niin hurjaa vauhtia ettei perässä tahtonut pysyä! Siksi suurimmassa osassa kuvissa näkyi lähinnä kuvattavan selkä ja hyvällä tuurilla pala nenänvartta.
Lumi oli sulanut isoksi lätäköksi.
Muutenkin kuvaustilanteet oli suhteellisen hektisiä, kaiken piti olla etukäteen valmiina, koska itse kuvaustilanteessa malli ei yleensä jaksanut olla kuin muutaman minuutin ja sitten juoksentelikin jo pihan toisessa päässä. Piti siis olla nopea ja ottaa kaikki ilo irti niistä parista hetkestä jotka malli jaksaa olla paikallaan!
No, se itse kuvaus on suoritettu - vielä pitäisi keksiä, miten kuvaan voi ommella. Siitä prosessista tulee kyllä aika mielenkiintoinen... Eikä se deadlinekaan ole kuin vasta ensi viikolla - mihinkäs sitä muuhun tässä elämässä olisikaan aikaa kuin kouluun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)