keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Lokerointia

Miut on aivopesty. Jälleen, myönnän sen. Mutta ei se haittaa, sillä aivopesun tulos sai miut hymyilemään kunnolla ekaa kertaa tänä päivänä. Tai yleensä koko viikkona. Mokoma tyhmä kevätsää, joka ei osaa päättää sataako kivikovia rakeita päin naamaa tai kasteleeko jättimäisillä lumihiutaleilla, jonka jälkeen sitten yrittää vielä sovitella kahden sekunnin auringonpaisteella. Älytöntä.


Mutta, iloiseen asiaan. Ostin Dymon!
 My new Dymo! My new dymo 
Niille, jotka eivät tiedä: Dymo on asia, jolla voi kirjoittaa muihin asioihin, mitä ne ovat tai sisältävät. Siis tarrakone! Näitä on näkynyt jo aika monissa muissakin blogeissa, ja nyt eksyi sitten lopulta tännekin..!

Ja sisälläni asuu pieni narsisti, ensimmäiseksi kirjoitin oman nimeni, tietenkin. Se pääsi kunniapaikalle oveeni, jotta kaikki tietäisivät missä huoneessa asun, haa.dymo7 
 Miun alituisen purnukkahimon lisäksi se fakta, että niihin purnukoihin voi oikeasti kirjoittaa, mitä ne sisältävät, on sanalla sanoen huippua! Ei tarvitse aina vain keittiössä arvuutella, että onko tässä nyt jauhoja vai sokeria, ja jo kolmannen purkin kohdalla on valmis heittämään leivontakauhat nurkkaan.
Flour

...Helppo ihminen tietysti pitäisi kaikki jauhot ja makaronit omissa pusseissaan eikä laittaisi niitä erillisiin purkkeihin, joita pitää sitten jokaisen kokkaussession jälkeen olla täyttämässä. 
 dymo5
Mutta kun. Onhan se nyt niin hirmuisen söpöä dymo6 
Ja kun kaikella on nimensä ja oma paikkansa minne ne kuuluvat, elämä tuntuu taas olevan vähän enemmän järjestyksessä. Innostuinpa jopa laittamaan viime kesän valokuvatkin albumiin - yleensä tässä hommassa kestää vähintään se vuosi(nimim. Lions Club-leiri vuodelta 2009 vieläkin laittamatta kansien väliin), mutta nyt oli aika järjestäytyä ja ryhdistäytyä! Ja kun vielä pääsis noista koulun rästitöistä!
  Lääkkeet!
 Rakkaat 
(innostuin muokkaamaan kuvia Picasan HDR-toiminnolla, mikäli herättivät ihmetystä! Ehkä muotoilun opiskelijan pitäisi keskittyä vähän laadukkaampiin kuvanmuokkausohjelmiin, mutta myönnän: olen liian laiska avaamaan photaria. Sallittakoon se nyt, kun kesäkin on tulossa ja kaikkea!)

2 kommenttia:

  1. Ihania purkkeja! Miten sie valitset että mitä laitat mihinkin.. Mulla menis siihen jo ikuisuus kun miettisin että laitanko makaroonit punaiseen vai raidalliseen purkkiin!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! <3 Mie yleensä jo sillon kun ostan jonkun purkin mietin et mitä siihen laitan, hullunkiilto silmissä! :D

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)