keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Åbo är kul

(otsikon keksimiseen on käytetty kyllä paljon aikaa ja mietintämyssyä. PS. ikävä ruotsia)

Heimoi taas. Voisin purkaa loput viime viikonlopun etelän reissusta(no Turku ON etelää!). Toivottavasti ette ole kovin nälkäisiä tällä hetkellä, sillä...no, näiden kuvien jälkeen tulette jokatapauksessa olemaan. Miten niin tykkään ottaa paljon ruokakuvia? :D

Lauantaina aamupalaksi amerikkalaisia pannukakkuja suklaalla, vaniljakastikkeella, mansikoilla ja vaahterasiirapilla. Kaikki ei kyllä mahtunut yhteen lettuun niin piti syödä monta(voi harmi).
Ja ohje löyty Googlesta. No olkaa itsenäisiä ja hakekaa se itse!


Shock! Paparazzi!

No sitten kohta olikin jo sitten lounaan paikka, nälkäisiä kun tietenkin olimme pitkän bussimatkan jälkeen. Ja suuntana oli maailman ihanin salaattipaikka Greenz.
Ja kuvaahan ei tietenkään voinut ottaa ulkopuolelta eihän?
Oon tuolla kerran aikaisemmin syönyt ja silloinkin taisin nauttia samaisen vuohenjuustosalaatin. Nautintoa lisäsi vielä sekin, että Cityshoppari-kortin haltijana saimme 2 salaattiannosta ja 2 smoothieta yhden hinnalla! Huippua! (ja asianomainen ei asian huomattuaan Greenzin seinältä olevasta lapusta huutanutkaan niin että koko Turku sen kuuli - krhm!)
Jos joku kehtaa Greenzin salaattiannoksen jälkeen väittää, että on nälkä, niin se on valetta! Näistä tuli kyllä niin täyteen, että piti pyöriä ulos! No melkein.
Eksyttiin siinä jossain vaiheessa Saaristolaismarkkinoille(jos nyt muistan nimen oikein), jossa tarjolla oli käsitöitä, leivonnaisia, hunajaa, hilloja ja kaikkea tällaista perinteistä. Mitään en ostanut, koska olin niin täynnä. Mieli olisi kyllä tehnyt, vink vink ruokakuvat alhaalla :---D

Sihti kohdallaan ja silleen.. No ainakin itse kuvattava katsoo kameraan eikä ole hämmentyneen näköinen, toisin kuin hänen omistajansa, joka kääntyi katsomaan kuvan oton jälkeen että mistä se kameran ääni kuuluu.
MMMMMM. En kyllä edes tiedä mitä nuo on :'D
Lokkeja oli Aurajoen varrella paljon.
Sitten iltapäivällä oli vuorossa - SUCKER PUNCH! Trailerin nähneenä innostuin vähän laittautumaan Baby Dolliksi. Tosin vain hiuksista, tuo viiksipaita ja muutenkin valko-musta asu ei ehkä hirveästi sovi tunnelmaan..!
Miulla ei oo ollu saparoita moneen vuoteen, joten oli lievästi sanottuna vähän lapsi olo näissä!
No enhän mie aikuinen kuitenkaan ole. Vielä. Kai. Haluun  muuten M:n tapetin. <3
 
Ja itse elokuva? Silkkaa mahtavuutta. Visuaalisesti upea, slow-motionit yhtä eye-candya(osaan suomea :D) ja muutenkin tykkäsin tarinasta. Tietenkin olis voinut keskittyä enemmän hahmoihin, nyt kun pari jäi jotenkin etäiseksi. Mutta ehkä sitten DVD:n ekstroista löytyy lisää! Ehdottomasti menkää katsomaan! Nyt! Huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)