maanantai 18. huhtikuuta 2011

Sushia ja taiteiluja

Noin viikon pituisen blogihiljaisuuden syynä on ollut (laiskuuden lisäksi, krhm) koulun tutustumismatka Helsinkiin. Käytiin siis tutustumassa erilaisiin yrityksiin, esimerkiksi Fakeen ja Agent Pekkaan, jotka sitten esitteli toimintaansa ja oli kyllä siistiä kun näki telkkarissa ja kaduilla näkyvien mainosten olevan tulleen juuri noista paikoista! Siellä oli Jokeri-mainosta ja Panda-mainosta, ah. Ensin tuli sellainen fiilis että "wau, vähän siistiä!", ja sit lopussa "en ikinä pääse tänne töihin...." Mutta joo, mielenkiintoista oli kuitenkin. 
Simpeleen huoltoasemalla graafisten suunnittelijoiden taidot punnittiin. Selvästi näkyy taiteellinen lahjakkuutemme kyseisessä teoksessa!
Kerettiin jopa hengaamaan Kampin pihalla ja seurailemaan poliisia, joka herätti penkillä nukkuvan(?) miehen(ei näy kuvassa)

Mmmm, miljoona lisäainetta sisältävä leipä! Joo miusta on tullut nyt vähän lisäainefriikki, varsinkin kun oon lukenut Marjoja&Maskaraa-kirjan, jossa niistä paasataan :D Mutta lisää kirjasta joskus!
Olin odottanut monta viikkoa seuraavaa.

Itse nappasin vegesushiaterian. Ja oli muuten älyttömän hyvää, varsinkin nuo perimmäiset epämääräisiltä näyttävät möykyt! En oikein vieläkään tiedä mitä ne oli, mutta no jaa, hyvältä ne maistui silti :'D
Viereiset tyypit sitten herkutteli kalalla. Itse en tuollaisesta lohesta oikein tykkää, mutta kuulemma hyvältä maistui! :)
Puikkojenkin käyttö sujui yllättävän hyvin! Muutaman kerran kiinalaisessa käyneenä on tullut treenattua, ja eipä tuo nyt kovin hankalaa ollutkaan :D
Aika hämmentävää oli, että vaikka tuo ateria näyttää tosi pieneltä ja vaatimattomalta, siitä tuli tosiaankin ihan täyteen ja täytenä kesti monta tuntia! Kyllä ne japanilaiset on neroja.

Niin, kävin myös Turussa ystäväni luona samalla reissulla, mutta siitä sitten kuvia seuraavassa postauksessa. Oon nyt nimittäin ihan poikki. Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)