torstai 28. huhtikuuta 2011

Postinhakureissulla

Lauantaina hain postin. Onni on postilaatikko 1,7 kilometrin päässä. Kerrostalon postiluukuista ei ole mitään iloa, ovea avaessa kaikki postit(=mainokset) ovat vain tiellä ja kun kädessä yleensä on jotain tavaraa, ei posteja voi nostaa lattialta ilman että nuo tavarat tippuvat. On se elämä niin hankalaa.

Ojassa oli tähtiä.
Sekä joutsen, joka lähti karkuun huomattuaan innokkaan paparazzin, joka kirosi huonoa muistiaan kun pitkä putki oli jäänyt kotiin.

Retkellä löytyi myös leskenlehti, ah. No oli niitä myös pari lisää.

Olin myös pieni viherpeukalo ja istutin yrttejä. Basilikaa, sitruunamelissaa, maustemerinaa(kirjoitetaanko se noin? En oikeestaan edes tiedä mihin sitä voi käyttää.. :D), timjamia, rucolaa ja auringonkukkia. En jaksanut raahata niitä kämpille niin kasvakoot nyt sitten kotona. Lohdutukseksi ostin sitten ruohosipulia kaalikeittoon. Nam.

//On saturday I picked a post by bicycle. It's not the same as picking the post in a house of blocks - when you open the door they are right there on the floor and usually you have some stuff to carry with you and it's impossible to pick the post without dropping anything... I know, life is difficult.
Fortunetetly I saw a swan. And a flower. And the sun. 
I also put some herbs to grow. Can't wait!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)