tiistai 5. huhtikuuta 2011

Elokuvajulistesuunnittelua

Lätkäisen tänne nyt elokuvajulisteen, mikä oli koulussa yhtenä tehtävänä. Valitsin sit aiheeksi True Grit-elokuvan, jota en oo nähny, mutta haluisin kyllä! On niin badasseja tuossa alkuperäisessä julisteessa kaikki niin on varmasti tosi mielenkiintoinen elokuva :)
Tässä se miun tekemä, käytin Photaria ja Illua(=lyhenne Adobe Illustratorista teille jotka eivät sitä tiedä ja epäilevät kirjoitusvirhettä ja/tai kirjoittajan mielenterveyttä :D).
Logon tein itse osana käyttäen valmista fonttia ja osana omaa kuvitusta, kuvat nyt on netistä ja samoin tekstit, ja laitoin siihen tuollaisen kivan tekstuurin päälle(sainpas sen kuulostamaan helpolta, vaikka tein sitä kai noin 3 tuntia). Oon nyt ihan hulluna kaikkiin tekstuureihin; kaikki vanhanaikainen, ah!

Ja tässä siis alkuperäinen.


Ja se traileri!


Nyt en oo jaksanu hirveästi blogia päivittää kun on vähän kevätväsymystä ja ulkonakin on niin hölmö ilma niin ei sekään piristä. Viikonloppuna oli siskon anopin kuuskymppiset ja siellä toimin valokuvaajana(ruokapalkalla), näytin rakkaan Pentaxini kanssa kuulemma ihan aidolta valokuvaajalta :D Hyvää oli ruokaa ja haitarimusiikkia, ehkä teen siitä vielä postauksen kun tuli kuitenkin niin paljon(n. 350) kuvia räpsittyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)