Ensin pilkotaan vähän kaikkea ihanaa - sipulia, kesäkurpitsaa, porkkanaa. Voi laittaa myös purjoa tai kaalia tai mitä näitä nyt on. |
Kuullotetaan kaikki öljyssä. Samaan aikaan voi laittaa riisin kypsymään. |
Nyt seuraa vaikein kohta: paprikan leikkaus. No ei se edes kyllä ollut vaikee. Leikataan vaan paprikalle "hattu" ja otetaan kaikki siemenet ynnä muut ällöt osat pois! |
Sitten vaan kaikki sekoitetaan mössöksi. Laitoin lisäksi vielä soijarouhetta ja mausteita. |
Sitten vaan mössö tungetaan paprikoihin(osaan niin kauniisti kertoa nämä termit) |
Valmiit ryppypaprikat! Ja hyvältä maistuivat, tosin aika paprikaiselta(ihan tosi?), ja syömisen kanssa oli vähän säätämistä :D Mutta voin suositella! Tosi helppo tehdä! |
Toteutin taas taiteellista lahjakkuuttani tässä koristelussa. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kun kommentoit! :)