perjantai 8. huhtikuuta 2011

Juhlahumua


Tosiaan, viime viikonloppuna oli siskon anopin kuuskymppiset(joo oon tosi ajoissa näiden postausten kanssa... :D)! Alun tulenko-vai enkö tule-mietiskelyn jälkeen päätin sitten lopulta tulla, ja eikös miut samantien pestattu myös illan valokuvaajaksi! No, parempi sekin kun lastenvahtiminen, ja olihan se kivaa - tosin vastaanotosta on nyt noin 294847 halauskuvaa :D Mutta mitäs tuosta, mutta tulevaisuudessa salama ois aika napsu..sitten kun on rahaa ja työpaikka.

Tässä vähän tällaisia tunnelmakuvia, en hirveästi ihmisten kuvia kehtaa tänne lätkäistä.
Kuohuviiniä! Kuohuviinistä ei koskaan voi tietää onko se hyvää vai pahaa - tällä kertaa se oli nimittäin pahaa. Mutta tällä viikolla kun kävin Joensuun Murussa maistelemassa persikkakuohuviiniä(1,90e<3), niin oli ehkä parasta ikinä. No ei näitä sitten kovin montaa ois pitänyt vetääkkään(muista juomista puhumattakaan), sillä meikä oli myös illan kuskina.
L ja lähes Elvis-tukka.
Noora ja myös lähes Elvis-tukka ja karannut hiuskiekura.
RUOKAA!
LISÄÄ RUOKAA!
Tämä kuva kuuluu kategoriaan "ihanat kukkakuvat joilla ei kuitenkaan tee mitään"
Illan aikana pidettiin myös tietovisa itse juhlakalusta, ja meidän pöytäseura ylsi säälittävään kolmeen pisteeseen.. :D Vaikka päästiin samaan pöytään pankinjohtajan ja sijoitusneuvojan kanssa, ei silti tullut voittoa! Voi voi.
Illan edetessä meno yltyi niin hurjaksi että tuolit hajosivat alta! (toim. huom. ei kyllä asianomaisen toimesta)



Oli myös haitarinsoittoa(ja äiti erehtyi sanomaan samassa pöydässä istuvalle haitaransoittajalle että haluaisin opetella soittamaan haitaria[en kyllä itse tienny asiasta aikaisemmin, krhm] ja se sano et sil on tosi tehokas opetustyyli - jos ei ole opetellut läksyjä, pitää mennä uimaan läheiseen jokeen. Ja et talvella kannattaa kuulemma tuoda oma saha mukaan että pääsee uimaan. :D) ja lapset tanssi ihan innoissaan. Minnuukin pyysi eräs herra tanssimaan, ja tietenkin suostuin! Turha kai edes mainita että kyseessä oli 2-vuotias siskonpoika. :D

Edessä on vähän tylsä viikonloppu. Toivottavasti teillä on hauskempi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)