lauantai 9. huhtikuuta 2011

Ruusumekko ja baskeripää

Oli taas tosi vaikeeta saada näitä viime viikonlopun kuvia koneelle, kesti vaan viikko tunkea se muistikortti koneeseen ja muokata parit kuvat :D

Siis aprillipäivänä asu oli seuraavanlainen.
Ehkä pitäisi tuota kaukolaukaisimella kuvien ottamista vielä vähän treenata... :D Huomaa "piiloviesti" - sinä vaikutat ilmastonmuutokseen!
 Kesä on jo alitajuisesti tunkeutunut aivoihini ja koska kukkia ei ulkona vielä ole, piti päälle laittaa JC:n kukkamekko.

Taidemuseolla oli tosiaan viime perjantaina ranskalainen kirpputori(tosin luulen et siihen oli lisätty tuo ranskalainen vaan jotta se kuulostais hienommalta), ja pitihän se käydä katsastamassa. No, valikoima ei ollut nyt niin kattava kuin olis voinut olla, lähinnä käsitöitä, kirjoja ja tällaisia. Mutta, kun kerta ranskalaisella kirpputorilla oltiin, täytyi tietysti pysyä teemassa ja - ostaa sieltä baskeri.
Ensimmäinen baskerini on salaperäisesti hävinnyt jonnekin, mutta tämä korvaa sen täydellisesti!
Myyjä ei ollut edes aikonut myydä baskeria, vaan oli ottanut sen lavasteeksi, mutta kun tarjottuani kovan hinnan(50 senttiä), ei hän voinut olla myymättä sitä tälle neidille :D
 Ja sit lähdettiin sunnuntaina Kuopion venemessuille ex tempore. Tämä ei siis ole mitään erikoista meidän perheelle, sillä iskä tekee puuveneitä ja muutenkin ollaan aikalailla mökki- ja luontoihmisiä. Ei sinänsä ihme, kun on koko elämänsä asunut lehmien ja kissojen ja peltojen keskellä 12 kilometrin päästä lähimmästä kaupasta.

No olihan ne messut vähän kämäset verrattuna esim Helsingin venemessuihin(kyllä, miulla on kokemusta :---D), mutta olihan siellä ihan jännää käydä hienoissa veneissä ja asuntovaunuissa, joissa oli oma suihku ja baarikaapit ja kaikki hienoudet. Lisäks syötiin, mie oksennuksen makuista juustoista kasviskeittoa jopa kaksi lusikallista ja mozzarella-paninin, joka ei sekään ollut mikään makuhermoja kihelmöittävä kokemus, mutta parempaa kuitenkin kun ensimmäinen vaihtoehto.
 Missattiin ikävä kyllä Antti Tuisku, joka oli ollut messuilla laulamassa edellisenä päivänä :( No, tuskinpa ihan hirmuinen menetys olis ollut! Mutta oli siellä toinen yhtye, Mix&Sound(jos muistan oikein); mukavan rytmikästä musiikkia!

Vedettiin vielä suklaa-vanilja-pehmikset. NAM. Ensi kerralla pitää kyllä ottaa ilman vohvelia, en tykkää! Maistelin myös tervajäätelöä, eikä kyllä noussut miun lempijätskien joukkoon, maistui liikaa...tervaleijonilta. Yäh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)