torstai 21. huhtikuuta 2011

Supersankarijalat ja muita väripisaroita

Miullahan siis oli Turun matkalle myös lista asioista, joita olisi pitänyt ostaa. Se kuului näin:
- farkut
- bikinit
- tennarit
No farkkujen ja bikineidenhän osto on tunnetusti niin ihanaa, että ne jäivät nyt vielä sinne kauppaan. Missä on oikeasti kaikki kivat bikinit? Joko ne on kokonaan mustia tai niin absurdeja kuvioita ettei varmaan Picassokaan olisi saanut niistä selvää. 

No mutta, tennarit kuitenkin sain.
Ja jalat on yhtä punaiset kuin Supermiehellä. (Tarkistin just, sillä oikeestaan on siniset sukkahousut ja niiden päällä punaiset saappaat. No kuitenkin!)

Yllättävän hankalaa pitää jalkoja ylhäällä auringon edessä samalla kun ottaa kuvaa. Onneksi omaan tällaiset uskomattomat akrobaattiset taidot!
Ja kun on kärvistellyt matkapakkauksen vesiväreillä tässä muutaman vuoden, tahtoo jotain vähän suurempaa. Ja sitä suurempaa tarjosi Suomalainen kirjakauppa neljänkymmenen euron hintaan.
21 ihanaa väriä. Nyt ois parempi sitä taidetta syntyä, niin!
Winsor&Newton, rakkaus joka kestää pitkään. Ja tätä slogania saa käyttää ihan vapaasti! Toivottavasti Winsorille ja Newtonille nyt leviää tämä tieto, että näinkin auliisti mainostan heitä blogissani(jolla on ehkä 8 lukijaa). Enkä toki kieltäydy, jos postista alkaa tiputella kivoja paketteja kyseisestä firmasta... 8)

I wish! 

//Whooops I've forgot to translate my posts in English! Sorry :D I'll try to remember it now. Sp.
I had a list of things to buy when I'm in Turku, and they were:
-jeans
-bikinis
-shoes
And for some reason I only found shoes, I wonder why because buying jeans and bikinis is so much fun :P   
I also bought water colours after painting so many years with travel-sized water colours. 21 of them and I love them. Winsor&Newton is my new love, and I don't mind if the company wants to send me free gifts after this post 8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)